Новини клубу

Юнаки ПФК "Шахтар" провели два спаринги

Юнаки ПФК

У рамках підготовки до першості міста Свердловська з міні-футболу серед виробничих колективів, яка стартує наприкінці березня, юнаки старшої групи підготовки ПФК "Шахтар" провели два спаринги на майданчику зі штучним покриттям стадіону імені М.І.Горюшкіна.

15 березня вихованці "гірників" зустрілися із командою ветеранів свердловського "Шахтаря". Гра пройшла в гострій боротьбі з безліччю цікавих комбінацій, ефектних ударів по воротах. Рахунок у грі змінювався, як на гойдалках. І все ж молодші хлопці ДЮФК ПФК "Шахтар" змогли вирвати перемогу з рахунком 9:7.

20 березня хлопці старшої групи підготовки ПФК "Шахтар" зустрілися в контрольному матчі з командою шахти "Центросоюз". Незважаючи на те, що суперник був набагато дорослішим і досвідченим, наші юнаки виглядали презентабельно і першими повели в рахунку, скориставшись неузгодженими діями воротаря та гравців оборони суперника. Футболісти шахти "Центросоюз", витримавши атакуючий порив молоді "гірників", змогли зрівняти рахунок та навіть вийти вперед 4:2. Проте їхня перевага протрималася недовго. Хлопці групи підготовки "Шахтаря" змогли організувати декілька швидких контратак, які завершилися взяттям воріт суперника. Команди продовжили тримати високий темп, постійно змушуючи голкіперів вступати у гру. У результаті неймовірний за своїм напруженням матч так і завершився бойовою нічиєю – 5:5.

Прес-служба ПФК "Шахтар"