Новини клубу

Юнаки ПФК "Шахтар" – срібні призери турніру з міні-футболу

Юнаки ПФК

Сьогодні у спорткомплексі стадіону імені М.І.Горюшкіна у чвертьфіналі зимової першості ДТЕК "Свердловантрацит" з міні-футболу юнаки "Шахтаря-2" зустрічалися з командою "Шахта Червоний Партизан-1".

Два тайми не виявили переможця. Завзятий матч в основний час завершився нічиєю – 3:3. Під час гри вихованці ПФК "Шахтар" вели з рахунком 3:1. Однак наприкінці поєдинку супернику вдалося продавити оборону молоді "гірників" та врятуватися від поразки. Доля протистояння вирішувалася в серії пенальті, де точнішими виявилися футболісти команди "Шахта Червоний Партизан-1".

Едуард Штанченко, керівник ДЮФК ПФК "Шахтар":

"Дуже цікава гра, безкомпромісна. Багато боротьби, багато бажання сьогодні було. Я подякував хлопцям. Усі грали непогано. Нам десь не пощастило, були штанги, були моменти, десь трохи майстерності не вистачило. Кожна команда сьогодні була гідна перемоги. У таких поєдинках, де клас команд приблизно рівний, дуже важливу роль відіграє успіх. Сьогодні доля посміхнулася супернику. Лотерея пенальті завжди непередбачувана, вона склалася, на жаль, на не нашу користь".

Прес-служба ПФК "Шахтар"