Новини клубу

Юнаки "Шахтаря-2" вийшли у чвертьфінал турніру з міні-футболу

Юнаки

24-25 січня відбулися чергові ігри з міні-футболу зимової першості ДТЕК "Свердловантрацит" серед виробничих колективів. Поєдинок вихованців ПФК "Шахтар" між собою приніс успіх хлопцям старшої групи підготовки, гра завершилася з рахунком 6:2 на користь команди "Шахтар-2". Юнакам середньої групи підготовки все ж таки вдалося закінчити виступи на турнірі на мажорній ноті. "Відкритий" футбол, продемонстрований ветеранами свердловського "Шахтаря" та командою "Шахтар-U17", завершився бойовою нічиєю 6:6.

Доля першого місця у групі вирішувалася у протистоянні лідерів – ШСУ УШСМ та "Шахтар-2". Суперники видали найцікавіший матч із бурею емоцій. З перших хвилин ініціативою заволоділи футболісти команди ШСУ УШСМ, що вилилося у три забиті м'ячі. Суперник впевнено контролював ситуацію на полі, адже для того, щоб вийти до 1/4 фіналу, гравцям "Шахтаря-2" потрібно було здійснити справжнісіньке футбольне диво. Слід зазначити, великий рахунок не надломив юнаків "гірників", і до перерви їм вдалося один м'яч відіграти.

У другому таймі старання, завзятість та чітке виконання тренерських настанов стали запорукою успіху вихованців ПФК "Шахтар", яким спочатку вдалося зрівняти, а за 30 секунд до фінального свистка встановити остаточний рахунок 4:3 на свою користь. У підсумку найважливіша перемога футболістів "Шахтаря-2", яка дозволила їм поборотися за головний приз змагань.

Суперником юнаків "Шахтаря-2" у чвертьфіналі виступить команда "Шахта Червоний Партизан-1". Переможець цієї пари у півфіналі зустрінеться з переможцем пари "Шахта Свердлова" – "Автобаза". Ігри стадії 1/4 фіналу відбудуться 1 лютого у спорткомплексі стадіону імені М.І.Горюшкіна. Початок ігор о 9:00.

Прес-служба ПФК "Шахтар"