Новини клубу

Оновлений сайт до ювілею ПФК "Шахтар"

Оновлений сайт до ювілею ПФК

Цього року свердловському футболу виповнилося 75 років. Навесні 1939 року було створено футбольну команду "Шахтар", що сприяло розвитку та пропаганді масового футболу в регіоні та створило основу для професіонального футболу в Свердловську.

Протягом семи з половиною десятиліть свердловський "Шахтар" гідно представляв місто та область на футбольній карті України та СРСР, користуючись заслуженою повагою вболівальників та спеціалістів. Футбол став складовою соціального та культурного життя міста та району. Славна історія, любов уболівальників, масовість, позитивне ставлення керівництва міста сприяли успішному виступу команди.

Офіційний сайт ПФК "Шахтар" існує з 10 березня 2008 року – з дати, коли було опубліковано першу новину. З нагоди ювілею клубу ми підготували невеликий сюрприз уболівальникам команди. Після ґрунтовної переробки ми запускаємо оновлений офіційний сайт ПФК "Шахтар", над яким працювали протягом поточного року. Ми постаралися зробити зручний та при цьому максимально інформативний портал. Новий дизайн, сучасна навігація, оновлений матч-центр, огляди прес-служби – ось неповний перелік нововведень сайту.

У найближчий місяць оновлений сайт ПФК "Шахтар" працюватиме в тестовому режимі. Протягом цього часу ми підготуємо повну статистичну інформацію щодо клубу та наповнимо сайт матеріалами. А з часом сайт буде мати крім російськомовної також україномовну та англомовну версії.

Прес-служба ПФК "Шахтар"