Новини клубу

Заява ПФК "Шахтар" Свердловськ

Заява ПФК

22 вересня на декількох порталах (в т.ч. і такому, що заслуговує на повагу як UA-Футбол) з посиланням на веб-ресурс групи ВКонтакті "Луганський обласний футбол" пройшла новина про те, що "...У місті Ровеньки, яке знаходиться під контролем так званої "ЛНР", 27-го вересня на стадіоні "Авангард" відбудеться контрольний матч "Гірник" (Ровеньки) - "Шахтар" (Свердловськ)...".

ПФК "Шахтар" (Свердловськ) вкотре офіційно повідомляє, що участь свердловського "Шахтаря" в змаганнях призупинена до закінчення бойових дій у Луганській області. 30 червня поточного року всі футболісти клубу отримали статус вільних агентів та залишили розташування команди.

27 вересня в м. Ровеньки Луганської області має відбутися товариська гра між збірними міст Ровеньки та Свердловська. Організацією поїздки до м. Ровеньки, підготовкою гравців збірної м. Свердловська займається керівництво свердловського фізкультурно-оздоровчого комплексу "Шахтар" та стадіону імені М.І.Горюшкіна. Збірна м. Свердловська буде складена з гравців виробничих колективів, які беруть участь у першості міста. ПФК "Шахтар" до цього матчу не має жодного відношення.

У світлі сказаного вище, хочеться побажати авторам "гарячих" Інтернет-новин користуватися перевіреною інформацією та не вводити в оману футбольних уболівальників. Ресурсу UA-Футбол окреме побажання: перш ніж виставляти подібні новини, спробуйте спочатку заглянути на офіційний сайт клубу або зв'язатися з керівництвом ПФК "Шахтар" (Свердловськ) та з'ясувати достовірність отриманої інформації.

Прес-служба ПФК "Шахтар"