Новини клубу

Перший навчально-тренувальний збір в АР Крим

Перший навчально-тренувальний збір в АР Крим

Свердловський "Шахтар" розпочав роботу на навчально-тренувальному зборі в АР Крим під час підготовки до весняної частини чемпіонату України. Вранці 2 лютого команда прибула до Сімферополя, звідки відразу ж попрямувала до Євпаторії, де розташована, обрана для занять, спортивна база. Після поселення до готелю, обіду та тригодинного відпочинку тренери та футболісти провели перше тренування. Активно займалися і потенційні новачки команди Геннадія Сушка. Гравці багато працювали над розтяжкою та біговими вправами.

А ось провести повноцінні заняття з м'ячем виявилося не так просто. Справа в тому, що приморський курорт зустрів свердловчан шквальним вітром і м'ячі раз у раз летіли лише в одному напрямку, та й у поєднанні з мінусовою температурою умови для занять виявилися дуже суворими. Проте хлопці попрацювали продуктивно, і через годину повернулися до готелю.

Далі команда продовжить працювати в режимі дворазових тренувань. У ході збору футболісти пройдуть поглиблений медогляд, а тренувальні заняття будуть носити втягуючий характер. Завершиться перший навчальний збір "Шахтаря" 14 лютого.

Прес-служба ПФК "Шахтар"