Новини клубу

Біла Церква – день четвертий

Біла Церква – день четвертий

Свердловський "Шахтар" продовжує своє перебування на Київщині. Після нульової нічиї з "Кременчуком" підопічні Геннадія Сушка вже як гості проведуть поєдинок проти місцевого ФК "Арсенал-Київщина". Матч пройде 26 травня на тому ж стадіоні "Трудові Резерви".

Незважаючи на перемогу в першому колі (2:0) та невдачі білоцерківців в останніх матчах, Геннадій Сушко вважає, що майбутній матч буде непростим:

"Ми до гри з біло-церківцями підходимо з усією серйозністю. Щоб потрапити на четвертий рядок нам тепер потрібно не тільки перемагати в зустрічах, що залишилися, а й сподіватися на осічку криворізького "Гірника". У поєдинку з "Кремнем" нам не вистачило трохи везіння. Ми володіли ігровою перевагою, створювали моменти, але, на жаль, не змогли забити. Сподіваюся, що у матчі з "Арсеналом" удача супроводжуватиме нас. У будь-якому випадку налаштовуємося лише на перемогу".

Сьогодні футболісти "Шахтаря" провели традиційне передматчеве тренування, яке включає стретчинг, відпрацювання вправ на техніку, удари по воротах, відпрацювання стандартних положень та двосторонку на половину поля.

Прес-служба ПФК "Шахтар"